Äntligen börjar jag känna hur lusten att skapa börjar vakna upp ur sin ovalda slummer. Jag vill rita/måla/sticka/virka något - jag kan bara inte riktigt sätta fingret på vad. Frustrerande... Det är som att vilja nysa men inte kunna...
 
Kanske är det ljusets återkomst som bidrar till orken och inspirationen? Det är så skönt att det är ljust både när jag far till jobbet och när jag far hem. Underbart att snart få lägga denna mörka årstid bakom sig.
 
Kanske är det att jag landat efter allt resande och ständiga väntan på nästa tripp?Det blir liksom en transport sträcka dagarna mellan, jag väntar bara på nästa tidsschema över saker som ska klaffa.
Men allt gick bra, jag tog mig till hufvudstaden och hem, hittade till hotell och kurslokaler mm. Inga fadäser fastän vädret gjorde sina försök till att ställa till det lite. Ändå är jag glad att jag inte reser var och varannan dag - det är så mycket tid som försvinner i transportsträckorna.
 
Nu börjar det stora jobbet med att bygga upp och skapa utifrån allt jag lärt mig - men det är ju bara att börja starkt och öka... eller hur?! hur svårt kan det vara? ;)
 
Hittade ett gammalt kort på våran igelkott katt - han är verkligen inte rädd för vatten...
Han var ung här och ser fortfarande lite ut som en hare, men regnet är än idag inget hinder för utevistelse.
 
I am alive,